Welkom
Hoi! Wat leuk dat jij als christen met autisme (of als naaste) je ervaring wilt delen op Wandelend met God! Hier krijgt jouw ervaring een podium en kun je merken dat je echt niet alleen bent. Bovendien helpt het ons om de prachtige diversiteit van christenen met autisme zichtbaar te maken, en ook om te laten zien hoe verschillende naasten hiermee omgaan. Hoe mooi is dat?
Werk je als christen als hulpverlener of ben je actief in de kerk? Ook dan is jouw ervaring meer dan welkom! Door jouw ervaring kunnen we samen een breder beeld krijgen van hoe autisme en geloof hand in hand kunnen gaan. En wie weet inspireren we er ook verschillende gemeenten mee.
Onderwerpen
Het onderwerp van je blog bepaal je helemaal zelf, zolang het maar iets te maken heeft met geloof en autisme. Dat onderwerp wordt de titel van je blogpost. Vind je het lastig om te bepalen waar je over kunt schrijven? Hiernaast vind je voorbeelden van onderwerpen met een kleine uitleg. Je kunt op de afbeelding klikken om ze te vergroten.
Kom je er niet uit omdat je niet weet waar te beginnen? Stuur mij gerust een e-mail of een bericht via mijn socials. Ik help je graag op weg! Mijn e-mailadres vind je naast het uploadformulier, of stuur een bericht via het contactformulier op de contactpagina.
Wat moet je doen om je bericht te laten plaatsen?
- Schrijf je ervaring in minimaal 500 woorden en maximaal 2500 woorden.
- Gebruik een:
- onderwerp (dit wordt de titel van je bericht),
- alinea’s (max 150 woorden per alinea) en;
- kopstukken (max 300 woorden per kopstuk, gebruik lagere kopstukken [bijvoorbeeld na lettergroote 20, 2 keer lettergroote 16] wanneer een kop meer dan 300 woorden heeft). Op de website veranderd dit in kopstukken van [H2] tot en met [H4] of [H5].
- Dit is voor de leesbaarheid en het geheel van de website, mijn berichten gebruiken deze indeling ook.
- Mocht het nodig zijn voor de leesbaarheid, of vind je dit lastig. Dan kan ik zelf alinea’s en kopstukken aanmaken.
- Sla je bestand op in een .docx (word) bestand.
- Stuur je bestand onder aan de pagina in via het uploadformulier.
Je ervaring wordt binnen 14 tot 30 dagen online geplaatst. Je krijgt een e-mail wanneer het online geplaatst is. Deze tijd is gekozen zodat er geen druk op mij komt te staan. Tijdens de opstartfase van deze categorie, kunnen ervaringen wat sneller geplaatst worden.
Vragenlijsten
Vind je een heel verhaal schrijven lastig? Geen probleem! Er zijn nu vragenlijsten die je kunt invullen met jouw ervaring. Er is een korte vragenlijst (10 vragen) en een wat langere vragenlijst (20 vragen), waarvan een aantal vragen optioneel zijn. Zo krijgt jouw ervaring nog steeds een podium, net als de ervaringsverhalen. Bovendien kun je de vragenlijst kiezen die voor jouw het fijnst is. De vragenlijsten kun je ook hiernaast vinden. Klik op de knop om er eentje te downloaden en stuur hem daarna ingevuld in, via het uploadformulier onder aan de pagina. Zorg er wel voor dat het bestand een .docx bestand blijft, anders kun je hem niet terug uploaden.
Dit zijn algemene vragenlijsten. Vind je het prettiger om vragen te beantwoorden specifiek voor jouw stroming? Stuur mij een e-mail of een bericht via mijn socials. Dan kan ik meer vragenlijsten toevoegen.
Er zijn natuurlijk veel meer naasten/naastbetrokkene, het is een vrij breed begrip. Mis je een vragenlijst voor jouw/jullie situatie? Stuur mij een e-mail of een bericht via mijn socials, dan kan ik meer vragenlijsten toevoegen.
Er zijn natuurlijk veel meer mensen actief in de kerk. Mis je een vragenlijst voor jouw/jullie situatie? Stuur mij een e-mail of een bericht via mijn socials, dan kan ik meer vragenlijsten toevoegen.
Er zijn natuurlijk verschillende type hulpverlening, het is een vrij breed begrip. Dit zijn algemene vragenlijsten. Vind je het prettiger om vragen te beantwoorden specifiek voor jouw situatie? Stuur mij een e-mail of een bericht via mijn socials. Dan kan ik meer vragenlijsten toevoegen.
Je ervaring wordt binnen 14 tot 30 dagen online geplaatst. Je krijgt een e-mail wanneer het online geplaatst is. Deze tijd is gekozen zodat er geen druk op mij komt te staan. Tijdens de opstartfase van deze categorie, kunnen ervaringen wat sneller geplaatst worden.
Autisme is interkerkelijk, en daarom zijn mijn website en social media dat ook!
We hebben allemaal onze unieke reis met God en autisme, en dat mag gezien worden.
Social media
Op Facebook en Instagram komt er een verwijzing naar je blog, zodat meer mensen jouw ervaring kunnen lezen. Wil je liever niet dat dit gebeurt? Geen probleem! Geef het gewoon aan bij het insturen van je ervaring. Ook kun je kiezen om anoniem te blijven, als dat je voorkeur heeft. En maak je geen zorgen, foto’s worden niet gebruikt om sowieso al een deel van je privacy te waarborgen. Mochten er meerdere mensen ooit denken: “Hé, een foto zou best leuk zijn,” kunnen we dat altijd later in overleg doen.
Laten we samen laten zien hoe kleurrijk de gemeenschap van christenen met autisme is, en hoe God ons in al onze verschillende vormen en ervaringen draagt!
Werkt er iets niet? Stuur dan alsjeblieft een e-mail. Dan kan ik het oplossen. Ideetjes voor het delen van ervaringen, laat het me weten!
E-mailadres: sandra[at]wandelendmetgod.nl
Even de [at] vervangen door @ voordat je de e-mail verstuurt.